Hij dacht dat zijn oude transportwagen nog wel tot z'n pensioen mee zou kunnen maar een brand zette de wereld van autoberger Hans Koppes uit Alkmaar volledig op zijn kop. Twee weken geleden werd zijn vrachtwagen moedwillig met benzine in brand gestoken. Zijn vrienden uit de autobranche willen hem nu zo snel mogelijk weer op de weg helpen door middel van een inzamelingsactie.

'Hartverwarmend', zo noemt Koppes de inzamelingsactie van kennissen en vrienden die net als hij in de autobranche werken. Sinds het nieuws bekend is, krijgt hij van alle kanten hulp aangeboden en staat de telefoon roodgloeiend. "Op het moment dat het gebeurt, zit je vol emotie. Je bent boos en verdrietig. Dat ze dit organiseren is fantastisch, dat doet veel met me. Je gaat van iets heel negatiefs naar iets positiefs vanuit onverwachte hoek."

Wie de auto van Hans in brand heeft gestoken, is voor hem nog steeds een raadsel. "Het kan een pyromaan zijn of jongeren die zich verveelden maar het kan ook een foutparkeerder zijn die niet blij is dat ik zijn auto in opdracht van de gemeente heb weggesleept. De politie doet onderzoek en ik wil daar niet verder over speculeren."

Omdat de auto van Koppes al erg oud was, krijgt hij geen cent van de verzekering. Het wrak staat nu bij collega-berger Haulo in Schagen. De aanblik van verwrongen staal en gesmolten banden emotioneert hem. "Ik heb de auto dertig jaar geleden nieuw gekocht en er staat inmiddels 800-duizend kilometer op de teller. Toch liep hij nog als een zonnetje, dit is wel echt een afschuwelijk gezicht," vertelt hij tegen mediapartner NH Nieuws.

Hans kan voorlopig zijn vak niet uitoefenen, maar als het aan Wiljam Kaandorp van ABK Autogas ligt, komt daar snel verandering in. "Het is ook een beetje uit eigenbelang hoor. Als we in het weekend een berger nodig hebben, staat Hans altijd voor je klaar. Hij komt meteen z'n bed uit. Het is ook een hele leuke vent en daarom zijn we langs garages gegaan om een actie voor hem op touw te zetten."

En de inzamelingsactie heeft al flink wat opgeleverd. Er is al drieduizend euro binnen en de hoop is uiteindelijk om 10 tot 20-duizend euro binnen te harken. "Van dat geld kan hij een leuke vrachtwagen kopen en weer mooi aan het werk", vertelt Kaandorp. "We krijgen zelfs telefoontjes van particulieren die geld willen storten dus dit gaat gewoon lukken!"

Wie de actie wil steunen kan een bedrag storten op het rekeningnummer NL50INGB0675721199 t.n.v Koppes
Pin It
Bekeken: 1961x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/