Een 56-jarige man moet twee jaar langer in een tbs-kliniek blijven, oordeelt de rechtbank. Volgens deskundigen is de man vanwege geheugenproblemen en zijn impulsiviteit blijvend afhankelijk van hulpverlening en is het risico op gewelddadig gedrag bij vrijlating groot.

De man stak op 20 september 2014 een goede vriend dood. In die periode leed de toen veertiger aan achtervolgingswaanzin door zijn schizofrenie in combinatie met drank- en drugsgebruik. In 2016 werd hij in hoger beroep veroordeeld tot tbs met dwangverpleging.

Na zes jaar laat zijn behandeling nog steeds te wensen over. Zo zou hij nog al eens zijn medicatie niet innemen en is hij in de kliniek betrapt op cocaïnegebruik. De Haarlemse rechtbank heeft besloten om de tbs met dwangverpleging met twee jaar te verlengen. Tegen die tijd zal opnieuw worden gekeken naar een eventuele verlenging van de maatregel.
Pin It
Bekeken: 2215x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/