De 32-jarige Jacob H. uit Heiloo moet langer in voorarrest blijven. Dat oordeelde de rechter dinsdag. H. wordt verdacht van verboden wapenbezit en drugshandel.

Zo zou hij tussen maart 2020 en maart vorig jaar zijn betrokken bij de productie en handel van amfetamine of methamfetamine in Heerhugowaard en het Belgische Lendelede. Ook wordt hij onder meer verdacht van het handelen in amfetamineolie en het witwassen van ruim 370.000 euro.

De advocaat van H. had verzocht tot voorlopige vrijlating, omdat zijn kinderen hem missen, maar daar gaat de rechtbank niet in mee.
Pin It
Bekeken: 1647x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/