Dinsdagavond moesten de reddingsbrigades in actie komen voor de kust van Castricum en Egmond. Daarbij kregen zij assistentie van de Egmondse reddingboot Adriaan Hendrik van de KNRM. Op beide locaties waren badgasten in zee in de problemen gekomen.

In Egmond wisten de vrijwilligers van de reddingsbrigade al snel de in nood verkerende zwemmers uit het zeewater te halen. De terreinwagens van de KNRM en de reddingsbrigade brachten de politie en de ambulancemedewerkers naar de plek op het strand waar de drenkelingen werden nagekeken.

De reddingboot Adriaan Hendrik ging te water om te assisteren bij een zoektocht naar vermiste zwemmers bij het strand van Castricum. Onderweg kwam het bericht van Reddingsbrigade Castricum dat ook daar de zwemmers waren gevonden en veilig op het strand waren teruggekeerd.
Pin It
Bekeken: 1185x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/