Een 41-jarige vrouw uit Heiloo heeft een gevangenisstraf van tien maanden gekregen, waarvan zes voorwaardelijk en een werkstraf van honderd uur. De rechtbank veroordeelde de vrouw voor het uitgeven van negen valse bankbiljetten van vijftig euro tussen februari en april dit jaar.

De vrouw had een terugval nadat ze was afgekickt van drugs en had geld nodig. Nietsvermoedende particulieren en winkeliers uit Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heiloo en IJmuiden gaf ze valse biljetten, wat begin dit jaar zorgde voor veel onrust op social media.

De vrouw liep op 4 april tegen de lamp bij een cadeauwinkel in Heiloo. Daar probeerde ze te betalen met een vals briefje van 50 euro. In haar rugzak zaten toen nog 10 van dit soort briefjes en bij haar thuis werd nog eens 400 euro aan vals geld gevonden.

Het Openbaar Ministerie eiste twee weken geleden een celstraf van een tegen de vrouw. Bij de veroordeling hield de rechtbank rekening met de persoonlijke omstandigheden van de vrouw. Ze dreigt haar huis te verliezen als ze na 6 augustus nog vastzit. Bovendien krijgt de Heiloose vanwege de jarenlange drugsverslaving intensieve begeleiding en vindt de rechter dat dit zo snel mogelijk moet worden hervat.
Pin It
Bekeken: 2247x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/