Zondagavond is langs de Westgrasdijk in Schoorl een automobilist met zijn auto de sloot in gereden, na eerst een boom te hebben geraakt. Voorbijgangers die het ongeval zagen gebeuren schoten te hulp. Zij gingen het water in om de deur te openen, maar dat lukte niet omdat de deur ontzet was.

De gealarmeerde politie heeft met een koevoet de autodeur geforceerd en de lichtgewonde bestuurder uit de auto gehaald. Daarna moest hij een blaastest ondergaan omdat de agenten het vermoeden hadden dat de man gedronken had. Dat bleek inderdaad het geval. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse.

Een berger heeft de auto afgevoerd. Omdat het om een waterongeval ging was ook de brandweer uitgerukt.
Pin It
Bekeken: 1338x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/