Woensdag heeft de politie van Veenendaal vier jonge verdachten aangehouden in verband met bedreiging van een 13-jarige jongen en mogelijk ontvoering. De verdachten zijn jongens van 14 tot 18 jaar oud en een van hen komt uit Heiloo.

Rond 15:15 uur kreeg de Veenendaalse politie melding dat een 13-jarige jongen werd bedreigd en mogelijk tegen zijn wil was meegenomen. De politie vond het slachtoffer minimaal een halve kilometer van de straat waaruit de melding kwam. Vier andere jongens waren bij hem, waarvan er twee wegrenden maar even later ook konden worden aangehouden. Zij bleken in het bezit te zijn van slagwapens.

De politie onderzoekt de bedreiging en mogelijke ontvoering en is op zoek naar getuigen en beelden.
Pin It
Bekeken: 623x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/