Bij een vaarsurveillance in de omgeving van het Alkmaardermeer en op het Noordhollandsch Kanaal heeft de politie maandag opgetreden tegen verschillende schippers. Zo werd een waterscooter in beslag genomen. De bestuurder van de waterscooter werd op heterdaad betrapt toen deze met 65 km/u over het meer voer. Zijn vaargedrag vond de politie ook een gevaar voor het overige vaarverkeer. Het vaartuig werd gestopt en gecontroleerd. De schipper, een 34-jarige man uit Alkmaar, bleek niet in het bezit van een vaarbewijs. Hij kreeg een bekeuring voor te snel varen.

Verder werden meerdere schippers aangesproken op hun vaargedrag en snelheid op het water. Hierbij werden tien bekeuringen uitgedeeld.

De politie controleerde met blaastesten ook op alcoholgebruik. Eén schipper bleek teveel te hebben gedronken en blies 560 ug/l. De 22-jarige vrouw uit Heerhugowaard werd aangehouden voor varen onder invloed.
Pin It
Bekeken: 2246x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/