Rookmelders zijn nog maar net verplicht en criminelen proberen er al een slaatje uit te slaan met een nieuwe babbeltruc: ze bellen aan en doen zich voor als iemand van de politie of de gemeente, die de rookmelders komt controleren. Eenmaal binnen proberen ze geld en waardevolle spullen te stelen.

De politie waarschuwt via sociale media voor deze nieuwe babbeltruc en waarschuwt mensen om hen niet binnen te laten en direct 112 te bellen. Een volger merkt  op dat de gemeente de bevoegdheid heeft om controle te doen. Een echte ambtenaar zal zich moeten kunnen identificeren.
Pin It
Bekeken: 5175x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/