Met een enorme gongslag opende burgemeester Anja Schouten donderdag de Beursvloer in het AFAS-stadion, samen met burgemeester Peter Rehwinkel. Het was voor het eerst in twee jaar dat er weer gematcht kon worden tussen maatschappelijke organisaties en ondernemers. Aanvankelijk was het evenement vooral voor ondernemers en organisaties uit Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk, inmiddels sluiten ook deelnemers uit gemeenten zoals Heiloo en Bergen zich aan.

Stichting Doesgoed organiseerde voor de negende keer het evenement, maar nog niet eerder onder deze nieuwe naam. De stichting maakte naam als De Waaier, maar net als de acht vorige keren gaat het hier nog steeds om de verbinding, de mogelijke samenwerking die er uit voort kan komen. 

Op De Beursvloer bieden bedrijven hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. Dit aanbod wordt geprobeerd te matchen met de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Als dank voor het aanbod kan de maatschappelijke organisatie een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie leveren. Het mag daarom gezien worden als vriendjespolitiek in optima forma. Ralph de Kleijn van Doesgoed noemt zich dan ook met trots 'Chef Vriendjespolitiek'.

De middag leverde mooie matches op. De Beursvloer werd daardoor door de organisaties en ondernemers als een mooi en doeltreffend evenement ervaren.
Pin It
Bekeken: 3858x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/