De 29-jarige Michael P. uit Heemskerk komt woensdag vrij, dat heeft de rechtbank besloten. De man wordt verdacht van verkrachting en gijzeling van zijn vriendin in Heiloo. Daarnaast verwijt justitie P. dat hij ook een vleesmes als wapen heeft gebruikt en de vrouw heeft mishandeld.

De officier van justitie zei maandag tijdens de rechtszaak nog dat een vrijlating niet verstandig was, vanwege het gevaar voor herhaling. Het is nog niet bekend wanneer de zaak inhoudelijk wordt behandeld. De Heemskerker wordt ook nog onderzocht door een psychiater en een psycholoog.
Pin It
Bekeken: 833x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/