Zaterdag kon er weer een Indian Summer Festival worden gehouden op het evenemententerrein van recreatiegebied Geestmerambacht. Overdag verhoogde het droge en zonnige weer de feeststemming, maar 's avonds bleken veel festivalgangers te licht gekleed voor de weersomslag.

De festivaldag werd op het hoofdpodium afgesloten door Kensington, maar de regenbuien van zaterdagavond zorgden ervoor dat een flink aantal festivalgangers toen al was afgedropen. Kensington en het publiek lieten zich niet inhouden door de neerslag. Met 'Very wet, very fun, very impressive', Grazie Mille!' bij een fraaie foto op hun Instagrampagina bedankten zij de fans die de regen hadden getrotseerd.

In beter weer was er toen overdag al gedanst op de dance, hiphop en hardstyle tracks bij de Turn Up, van de popmuziek van de laatste 50 jaar werd genoten bij het Back 2 The Future podium en de muzikale dorst naar foute schlagers werd gelest in de Après-skibar.

Op de nieuwssite van Dijk en Waard Centraal staat inmiddels ook een videoreportage met interviews over het 'grootste feestje van Noord-Holland'.

Streekstad Centraal-fotograaf Marco Schilpp was er de eerste uurtjes bij. Op onze facebookpagina is zijn fotoreportage te vinden.

Volgend jaar staat Indian Summer op de agenda op zaterdag 24 juni. (foto's: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 7313x
https://ee.itk.ac.id/data/