Filmhuis Schoorl sluit vrijdag het lopende filmseizoen in De Blinkerd af met de film Whiplash. Vanaf 20:00 uur komt daar 106 minuten lang het Amerikaanse filmdrama van regisseur Damien Chazelle uit de toverlantaarn, met rollen voor de acteurs Miles Teller, J.K. Simmons en Paul Reiser.

De film draait om Andrew, een veelbelovende 19-jarige drummer die studeert aan een berucht conservatorium in Manhattan. Hij wil echter niet zo maar een muzikant zijn. Achtervolgd door de mislukte carrière van zijn vader, die schrijver was, en de angst dat het wel eens genetisch kan zijn, droomt hij ervan om de top te bereiken.

De voorstelling is om 20:00 uur in Dorpscentrum De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Kaarten kosten 9 euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).

In de maanden juli en augustus zijn er geen filmvoorstellingen in De Blinkerd. Filmhuis Schoorl gaat weer van start op vrijdag 2 september met de film The Duke.
Pin It
Bekeken: 1227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/