De winnaar van het leesproject Scoor een Boek! 2022 is bekend; groep 5 van basisschool De Helix uit Heerhugowaard. De klas kreeg E-sporter Jens van der Flier van AZ op bezoek. Ook hebben de leerlingen het boek 'Hondenpoep tussen je noppen' gewonnen.

De opdrachten die bij leesproject Scoor een boek! horen hebben de kinderen flitsend uitgevoerd en de leerlingen hebben met het juiste antwoord een prachtig gedicht gemaakt, vertelt de Bibliotheek Kennemerwaard in een persbericht. Als prijs bezocht Jens van der Flier de basisschool aan de Oosterweg Noord. De kinderen mochten de E-sporter uit Heiloo het hemd van het lijf vragen. Tijdens het bezoek heeft Van der Flier het boek 'Hondenpoep tussen je noppen' van Corien Oranje, namens de bibliotheek cadeau gedaan.

Leesproject Scoor een Boek! heeft als doel om leerlingen uit Alkmaar, Bergen, Castricum en Dijk en Waard te stimuleren om te lezen. Met het project hebben Bibliotheek Kennemerwaard en AZ de populairste sport van de wereld gekoppeld met lezen.
Pin It
Bekeken: 3173x
https://www.fspublishers.org/slot-gacor-gampang-menang/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://klinik.bonebolangokab.go.id/pola-slot-maxwin/ https://sinona.luwukab.go.id/slot-demo/ https://www.malkelapagading.com/slot-gacor-online/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/