Het treinverkeer tussen Amsterdam en Alkmaar ondervond vrijdagavond hinder van een boomtak op het spoor. Die was neergekomen op de spoorlijn tussen Alkmaar en Heiloo. In de tuin van een woning aan de Westerweg in Heiloo werd in de tuin gewerkt. Die tuin grenst aan de spoorlijn. Daarbij snoeiden de mensen een boomtak die onbedoeld deels op de spoorlijn terecht kwam.

Het incident gebeurde kort na 19:00 uur. Op dat moment kwam daar de stoptrein aan uit de richting van Alkmaar, die niet op tijd kon remmen. De sprinter raakte de boomtak en kwam tot stilstand op de overweg van de Schuine Hondsbosschelaan. Daardoor bleven ook de slagbomen van de spoorwegovergang bij de Zeeweg lang gesloten. Het treinverkeer tussen Alkmaar en Heiloo werd daarna stilgelegd.

Toen bleek dat de trein geen ernstige schade had opgelopen en het spoor was vrijgemaakt, werd de treindienst hervat. Om 20:00 uur kon de NS melden dat de beperkingen waren opgeheven en het treinverkeer op het baanvak weer op gang was gekomen.


Pin It
Bekeken: 6662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/