De Stichting Avondvierdaagse Heiloo organiseert van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni weer de Avondvierdaagse. Zoals elk jaar is de start en finish bij de St. Radboudschool, op het schoolplein aan de Breedelaan in Heiloo. De Avondvierdaagse kent etappes van vijf, tien en vijftien kilometer door Heiloo en directe omgeving. De eerste wandelaar voor de langste afstand vertrekt elke avond om 17:30 uur. De laatste wandelaar begint uiterlijk om 19:00 aan de kortste tocht. Inschrijven kan dinsdag nog bij de start.

De wandelcommissie maakt elk jaar nieuwe afwisselende routes door de verschillende wijken van Heiloo en door groene gebieden zoals het Heilooërbos, Oosterbos en het Malevoort. De deelnemers komen ook door het polderlandschap van het Maalwater en Baafjespolder. De deelnemers voor de langere afstanden gaan ook naar de buurgemeenten.

Tijdens de avondvierdaagse is er elke avond een Heilooër muziekvereniging aanwezig om de wandelaars te verwelkomen. De muziekverenigingen Caecilia Heiloo, Eensgezindheid Heiloo en Fanfare Showband Heiloo werken daaraan elk jaar mee.
Pin It
Bekeken: 1782x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/