Zondagavond vond een gewelddadig conflict plaats op De Kapelbuurt in Heiloo. Twee mensen kregen het met elkaar aan de stok en dat escaleerde tot een handgemeen. Ondanks een Burgernet-oproep is de politie op het moment van schrijven nog steeds op zoek naar een verdachte die lopend vertrok in noordelijke richting.

De politie deed rond 21:00 uur een Burgernet-oproep met het verzoek om uit te kijken naar een magere man van rond 40 jaar oud. Hij heeft donkerblond haar en droeg een rood shirt, zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen. De politie voegde met hoofdletters toe 'niet zelf benaderen'.

De woordvoerder van de politie moest het antwoord schuldig blijven over wat er precies is gebeurd op De Kabelbuurt en wat de aanleiding was. Dat wordt nog steeds onderzocht.
Pin It
Bekeken: 1479x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/