De tweede Downton Abbey film is volgende week film van de week bij Cinebergen. Downton Abbey: A New Era van regisseur Simon Curtis draait om de familie Crawley die zich voorbereidt op een nieuw avontuur. Violet Crawley (Maggie Smith), de gravin van Grantham, is namelijk in het bezit gekomen van een riante villa aan de Franse Rivièra, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. En dus reist de gehele familie, inclusief personeel, af naar het zuiden van Frankrijk. Zoals gewoonlijk gaat een bezoek van de Crawleys met een hoop drama gepaard en loopt alles bepaald niet op rolletjes. De geliefde acteurs uit de eerste bioscoopfilm keren terug, dit keer aangevuld met Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is wederom van Oscarwinnaar Julian Fellowes.

De film draait komende vrijdag om 14:30 uur, zaterdag om 20:15 uur, zondag om 13:45 uur, volgende week woensdag om 20:00 uur en volgende week vrijdag om 14:30 uur.

Overige films in Filmtheater Cinebergen van vrijdag 27 mei tot en met vrijdag 3 juni:

Illusions Perdues
Frankrijk/ België, drama/ historie/ romantiek, Frans/ NL ondertiteld
Beste Franse film van het jaar! Briljante verfilming van de klassieke roman van Honoré de Balzac toont de wereld van de welgestelde burgerij in het Parijs van midden 19e eeuw, een samenleving waarin toen al de wetten van het geld en de valse schijn heersten. Met Benjamin Voisin, Cécile de France en Gérard Depardieu.
vr 27 - 20:00 | za 28 - 13:30 | zo 29 - 20:15 | di 31 - 20:00

Huda’s Salon
Egypte/ Nederland, drama/ thriller, Arabisch/ NL ondertiteld
Sterke thriller van Hany Abu-Assad (Paradise Now, Omar) over een Palestijnse vrouw die tijdens een afspraak bij kapster Huda voor een onmogelijke keuze wordt gesteld.
za 28 - 10:45 | ma 30 - 20:00

The Capote Tapes
VS, biografie/ documentaire, Engels/ NL ondertiteld
Documentaire over de opkomst en tragische ondergang van een van Amerika’s meest iconische schrijvers. Van zijn jeugd vol armoede in Alabama tot de jetset-glamour van New York; het leven van legendarisch schrijver Truman Capote was allesbehalve saai.
za 28 - 17:00 | zo 29 - 10:45

Mothering Sunday
Verenigd Koninkrijk, drama/ romantiek, Engels/ NL ondertiteld
Oogstrelende verfilming van de succesvolle roman van Graham Swift over Jane Fairchild, het dienstmeisje van de aristocratische familie Nivens, die weet uit te groeien tot een gevierd schrijfster. Met prachtrollen van Odessa Young, Olivia Colman, Colin Firth en Josh O’Connor.
zo 29 - 17:00

Falling For Figaro
Verenigd Koninkrijk, komedie/ romantiek, Engels/ NL ondertiteld
In deze charmante komedie geeft de succesvolle Millie (Danielle MacDonald) haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom na te jagen om operazangeres te worden. Ze vertrekt naar de Schotse Hooglanden waar ze les krijgt van de beruchte operadiva Meghan (Joanna Lumley).
do 02 - 14:30 | vr 03 - 20:00

El buen patrĂłn
Spanje, komedie, Spaans/ NL ondertiteld
Verrukkelijke komedie waarin de charismatische fabriekseigenaar Blanco (geniale Javier Bardem), om kans te maken op een lokale onderscheiding, koortsachtig probeert alle problemen met zijn werknemers op te lossen… Grote winnaar bij de Goya’s (Spaanse Oscars).
do 02 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl
Pin It
Bekeken: 1426x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/