De dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen kon vrijdagochtend niet op tijd worden opgestart door een gebrek aan verkeersleiders van Prorail. Om 5:00 uur meldde de Nederlandse Spoorwegen dat er geen treinen zouden rijden op de trajecten Alkmaar-Amsterdam, Alkmaar-Schagen en Alkmaar-Hoorn. Als oorzaak werd een 'gebrek aan verkeersleiders' genoemd. De storing zou tot circa 6:30 uur duren.

Rond 6:15 meldde de NS dat het probleem was verholpen. De dienstregeling zou weer hervat kunnen worden. De NS verwachtte dat rond Alkmaar de situatie rond 6:45 weer normaal zou kunnen zijn. Op de trajecten tussen Alkmaar en Maastricht en Alkmaar-Nijmegen moet echter nog de hele ochtend rekening worden gehouden met uitgevallen treinen, omdat die vrijdagochtend vroeg niet uit Noord-Holland zijn vertrokken.
Pin It
Bekeken: 4741x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/