Vanaf maandag 30 mei tot het einde van dit jaar zijn Het Zevenhuizen en de Westerweg in Heiloo deels afgesloten. Dit in verband de herinrichting die de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het gebied moet verbeteren. De werkzaamheden zijn opgedeeld in vijf fasen.

In de eerste fase wordt het kruispunt Het Zevenhuizen-Ewisweg aangepakt, om in fase twee verder te kunnen werken tot aan het kruispunt met de Westerweg. In fase drie is het de beurt aan de Westerweg vanaf het kruispunt met Het Zevenhuizen tot aan het kruispunt met De Kwekerij, van waaruit in fase vier verder gewerkt wordt tot aan het kruispunt met de Slootenslaan. In de vijfde en laatste fase wordt aan het kruispunt Westerweg-Slootenslaan tot aan het kruispunt Westerweg-Vennewatersweg gewerkt.

Tijdens de werkzaamheden is per fase een deel van Het Zevenhuizen en vervolgens een  deel van de Westerweg afgesloten voor alle doorgaand verkeer.  Tijdens de bouwvak vanaf 23 juli tot en met 14 augustus zijn Het Zevenhuizen en de Westerweg voor al het verkeer toegankelijk. Voor de start van iedere fase worden er aankondigingsborden van de omleidingen geplaatst. Bewoners ontvangen per fase een brief met meer informatie.

Actuele informatie staat op de website van de gemeente Heiloo.
Pin It