Op landgoed Willibrordus in Heiloo is op donderdag 26 (Hemelvaartsdag), vrijdag 27 en zaterdag 28 mei te genieten van het festival Willibrordus Draait Door. Het is een afwisselend, inspirerend en bijzonder evenement voor jong en oud, waar bekende en onbekende artiesten uit de regio een podium krijgen. Er zijn theateroptredens, cabaret, klassieke muziek, popmuziek, optredens van singer-songwriters, straattheater, kindertheater, etc.

Ook treedt de fado-zangeres Daisy Correia (Amsterdam, 1986) op in de Binnentuin. Zij is met een Portugese moeder en Nederlandse vader van huis uit tweetalig. Eerst zingt ze ballads, later pop/soft-rock. Maar op 18-jarige leeftijd raakt Daisy bevangen door de fado, de bekendste muziek van Portugal, die ze haar eigen geluid meegeeft.

Daisy treedt op Hemelvaartsdag twee keer op in de Binnentuin om 14:15 Ên 17:15 uur. Voor alle voorstellingen in de Binnentuin kan een toegangskaart worden gekocht voor 20 euro. Een entreebewijs dat ook toegeeft tot de optredens in de Cultuurkoepel kost 27,50 euro. Meer info op willibrordusdraaitdoor.nl. (foto: Peter Bijkerk)
Pin It