In de nacht van zaterdag op zondag brak een massale vechtpartij uit in de Zuiderstraat in Egmond aan Zee. Daarbij zijn vier gewonden gevallen. De vechtpartij brak rond 1:40 uur uit in de straat, die met twee cafés tot het uitgaanscentrum van Egmond behoort. Na de melding werd ook meteen de politiehelikopter richting Egmond gestuurd. Toen de eerste politie-eenheden arriveerden, was de vechtpartij alweer achter de rug. De politie trof vier gewonden aan, waarvan drie ieder met een eigen ambulance naar het ziekenhuis in Alkmaar moesten worden gebracht. Zij moesten onder meer worden behandeld aan steek- of snijwonden, die mogelijk met gebroken glaswerk waren toegebracht.

De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden voor het uitgaansgeweld en stelt een onderzoek in. De politie roept getuigen of mensen die meer weten van de aanleiding voor het geweld om zich te melden via 0900-8844. Tipgevers die liever anoniem willen blijven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/