Bridgeclub Limmen en Bridgeclub Sans Atout Heiloo bieden dit najaar bridgecursussen aan voor beginners en voor gevorderden. Voor de lessen is ervaren bridgedocent aangetrokken. De aanmeldperiode voor de twaalfdelige cursussen is inmiddels gestart.

Bij voldoende aanmeldingen starten de beginners op woensdagmiddag 14 september en de gevorderden op donderdagmiddag. De lessen zijn wekelijks en duren van 13:30 tot 16:00 uur en worden gehouden in de Vredeburg aan de Dusseldorperweg 54 in Limmen. Deelname kost 85 euro per persoon. Voor volgers van de beginnerscursus start in januari 2023 een twaalfdelige vervolgcursus.

Voor meer informatie en aanmelden, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Gerrit v.d. Klis via 072-5111525. (foto: Nhu Tran / Pexels)
Pin It
Bekeken: 1381x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/