De Dijk en Waardse gemeenteraad heeft afgelopen dinsdagavond afscheid genomen van Ronald Vennik. De griffier is wethouderskandidaat voor Heiloo-2000 en diende vorige maand zijn ontslag in.

"Wij vinden het jammer om je hier als griffier te zien vertrekken", zei burgemeester Peter Rehwinkel tijdens de raadsvergadering. "Het bestuurlijke bloed kruipt waar het niet gaan kan en we wensen je alle goeds." Vennik is acht jaar wethouder geweest in Velsen, werd in 2018 griffier in Heiloo en twee jaar later griffier van Dijk en Waard. Zijn ontslag is een bewuste keuze. "Ik blijf de eerste griffier die Dijk en Waard heeft gehad en dat pakt niemand mij af. Ik ben net 62 geworden en vind het leuk om voor mijn pensionering nog een keer te pieken en er voor te gaan." Inmiddels is Vennik lid van Heiloo-2000, maar hij zal niet naar Heiloo verhuizen. "Ik woon in Alkmaar en blijf daar."

Het is nog niet bekend wanneer meer duidelijk wordt over de coalitievorming in de gemeenteraad van Heiloo en of de griffier daadwerkelijk wordt benoemd tot wethouder.
Pin It
Bekeken: 2211x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/