De gemeente Heiloo gaat kijken naar de geluidsisolatie van ruim honderd woningen langs de Kennemerstraatweg. Dat schrijft het college in een bericht. Het college wil woningen gaan isoleren of desnoods in sommige gevallen slopen.

Bij metingen is gebleken dat de Kennemerstraatweg te veel lawaai veroorzaakt voor 116 woningen. Het college van burgemeester en wethouders was eerst van plan om de bron van het geluid aan te pakken, maar daar wordt toch van afgeweken. "Stiller asfalt ligt niet voor de hand, omdat een stillere of fijnere deklaag waarschijnlijk binnen zeven jaar kapotgereden wordt door het intensieve verkeer."

De gemeente Heiloo heeft een oplossing voor het lawaai gevonden door woningen extra te isoleren. De komende tijd gaat de gemeente onderzoeken of alle woningen in aanmerking komen voor isolatie. Als dat niet mogelijk is dan zouden in sommige gevallen woningen gesloopt kunnen worden, meldt het college. Het plan ligt tot en met 26 mei ter inzage.
Pin It
Bekeken: 1369x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/