Alle partijen in de gemeenteraad vinden het een goed idee; een officiële kinderburgemeester in Heiloo. Jayden de Vries (10) is nu kinderburgemeester, maar zijn functie heeft nog geen officiële status. De opvolger van Jayden moet er deze zomer zijn en wordt gekozen uit leerlingen van groep 7 van Heiloose basisscholen.

Jayden werd in februari 2020 met ieders informele instemming benoemd door toenmalige burgemeester Hans Romeyn. Nu zal er een uitgebreide selectie plaatsvinden om een kinderburgemeester te vinden. De burgemeester zal worden uitgekozen uit leerlingen van groep zeven die zich aanmelden en in Heiloo wonen.

Het takenpakket van de jonge burgemeester bestaat onder andere uit betrokken zijn bij dodenherdenking, Sinterklaas en de uitreiking van onderscheidingen. Het is nog niet bekend wanneer de aanmeldingsprocedure wordt gestart.
Pin It
Bekeken: 867x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/