Zondag 8 mei worden Moederdag-races op de drafbaan in Alkmaar gehouden. Niet alleen zijn er acht draverijen, ook worden twee koersen voor kinderen met pony's gehouden en is er van alles te doen voor (groot-) ouders en kinderen.

Langs de drafbaan staan een springkussen en een schminkhoek, en er zijn een Micky en een Minnie Mouse mascotte om mee op de foto te gaan. Er worden rondleidingen over het complex gehouden, waarbij verhalen worden verteld over de historie van de drafbaan en paardenkoersen. De races duren van 13:30 tot 17:30 uur, maar daarna is er nog live muziek met Johan van Waas in de grote hal onder de monumentale tribune.

Entree kost 6 euro, maar is gratis voor iedereen tot 16 jaar. Reserveren van plekken in het panorama restaurant met uitzicht op de baan is mogelijk. Meer info op Facebook.
Pin It
Bekeken: 2683x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/