Peter van Diepen, bezig met zijn laatste dagen als wethouder van Ruimtelijke Ordening, heeft de handtekening gezet onder de overeenkomst voor de komst van vijftien woningen aan de Raadhuisweg 10-11 in Heiloo. De woningen komen op de plek waar nu winkels de boventoon voeren. Twee winkelpanden worden gesloopt. De winkels hebben jaren leeg gestaan en hebben nu een tijdelijke invulling. Volgens de gemeente Heiloo is er geen vraag meer naar deze winkelruimte.

Vorige week stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan vast voor deze ontwikkeling. Pro6 Vastgoed uit Alkmaar is de ontwikkelaar van het bouwplan. Er komen koopwoningen met vier parkeerplaatsen op eigen terrein. Het appartementengebouw wordt twee lagen hoog.

De overeenkomst met Pro6 Vastgoed is de formele start van het realiseren van het plan. Wethouder Peter van Diepen is blij met de ontwikkeling: "Dit is een mooie stap in de ontwikkeling van Centrum ’t Loo - Witte Kerk, met kansen voor starters en doorstromers in onze gemeente."
Pin It
Bekeken: 1308x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/