Na twee jaar werd de Ronde van Noord-Holland zaterdag eindelijk weer verreden. Tijdens de 48e editie genoten zo'n 4.500 fietsliefhebbers van het lentezonnetje, de kleurrijke tulpenvelden en de knalgroene polders. Over een afstand van 80, 110 of 160 km trapten de deelnemers langs de mooiste plekjes van de provincie. De frisse wind mocht de pret niet drukken.

Vanaf de Alkmaarse en Hoornse ijsbaan, en voor het eerst ook de Koemarkt in Purmerend, werd gestart aan een winderige lenteklassieker langs typisch Noord-Hollandse dorpjes en landschappen met bollenvelden. Ook nieuw is dat de route langs de Noordzeekust bij Petten voerde en de verzorgingsposten kregen eveneens een fris voorjaarsjasje. In Kolhorn en Heemskerk werd er massaal uit de pedalen geklikt voor een stempel en nieuwe energie. Na voltooiing van de toch namen de deelnemers het felbegeerde tegeltje in ontvangst, waarna er volop werd geproost.

Ook deze editie is de Hartstichting het goede doel. Deze stichting werkt aan oplossingen om hart- en vaatziekten eerder op te sporen én beter te behandelen. Deelnemers konden bij inschrijving een vrijwillige bijdrage doen en dat leverde 4.087,51 euro op. Op de Koemarkt werd de cheque aan vertegenwoordigers van de Hartstichting overhandigd.

De 49e editie van de Ronde van Noord-Holland wordt gereden op zaterdag 22 april 2023 en de inschrijving opent half november.
Pin It
Bekeken: 2968x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/