Jongerenwerk Heiloo en de politie organiseren dinsdag 3 mei de allereerste 'Politie Hunt' in Heiloo. Jongeren van 12 tot en met 18 jaar krijgen in vier groepen van maximaal tien deelnemers een opdracht en moeten ondertussen uit handen van de 'popo' blijven.

De groepen moeten 'inbreken' bij Buk Buk om informatie te krijgen voor een bezorging. Ergens in Heiloo moet iets worden opgepikt, om binnen een uur op een andere locatie in het dorp af te leveren. De politie jaagt ondertussen op de groepsleden om de bezorging te voorkomen.

Om 15:00 en 16:15 uur zijn er Politie Hunts voor jeugd van 12 tot en met 14 jaar en om 17:30 en 18:45 uur voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar.  Deelname kost 3 euro en betalen kan met cash of pin bij aanvang. Aanmelden gaat via jongerenwerkbuch.nl/activiteiten.
Pin It
Bekeken: 1429x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/