Leon de Lange wordt informateur van de beoogde coalitie in Heiloo. De Lange is sinds mei vorig jaar burgemeester van Landsmeer en was daarvoor wethouder in Weesp. Hij is zelf lid van D66, maar is benaderd door Heiloo-2000, de winnaar van de verkiezingen die het voortouw mag nemen bij de vorming van een nieuwe coalitie.

Deze volgende stap volgt op de verkenningsfase door Sicko Heldoorn. Hij kwam daarna met het advies voor een coalitie van Heiloo-2000, VVD en D66.

Linda Veerbeek, lijsttrekker van Heiloo-2000, heeft aangegeven zeer verheugd te zijn dat De Lange deze taak op zich wil nemen. De lijsttrekkers van deze drie partijen krijgen binnenkort een uitnodiging om op korte termijn bij elkaar te komen. De politieke partijen zijn er nog niet uit of Heiloo straks drie of vier wethouders moet krijgen.


Pin It
Bekeken: 1417x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/