Verkenner Sicko Heldoorn, die in Heiloo de mogelijkheden onderzoekt van een nieuwe coalitie na de laatste gemeenteraadsverkiezingen, adviseert na gesprekken met alle partijen een coalitie van Heiloo-2000, VVD en D66. In elke samenstelling van een nieuwe coalitie in Heiloo staat vast dat de bouw van woningen in Zandzoom moet doorgaan. Ook de aansluiting op de snelweg A9 zal er bij elke politieke samenstelling komen.

Heldoorn vroeg de partijen welke coalitie zij het meest voor de hand vinden liggen. Alle partijen vonden Heiloo-2000 een logische kandidaat, en zes van de zeven partijen gaven ook de VVD en D66 aan. Een coalitie met deze drie partijen zou elf van de negentien zetels in de raad hebben. Verkenner Heldoorn acht die meerderheid voldoende.

De verkenner drong erop aan dat de partijen snel hun wethouderskandidaat zouden bekendmaken, omdat vertrouwen binnen een college belangrijk is. Heiloo-2000 had al eerder de voormalige griffier Ronald Vennik van Dijk en Waard gepresenteerd. Voor de VVD is de zittende wethouder Rob Opdam kandidaat. D66 gaat niet verder met wethouder Peter van Diepen, maar presenteerde woensdag Antoine Tromp, de huidige D66-wethouder in Bergen. Tromp woont in Uitgeest.
Pin It
Bekeken: 2095x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/