Het begon als kattenkwaad met een hengel en eindigde met een boze visser die een vader in zijn schouder stak. De baldadigheid van een aantal kinderen uit Sint Pancras had in januari 2020 grote gevolgen. De politierechter veroordeelde de 45-jarige R. K. tot 50 uur werkstraf, zo meldt het NHD.

De man wilde op 20 januari 2020 gaan vissen en had buiten zijn hengel klaargezet, terwijl hij binnen nog wat spullen pakten. Kinderen vonden de hengel en zijn ermee gaan spelen. Toen K. de kinderen aantrof, bleek de hengel kapot. Hij stapte richting een van de moeders en vroeg om een schadevergoeding, maar dat viel niet in goede aarde.

De vrouw belde haar ex. De twee haalden diezelfde avond nog verhaal bij de man. Dit mondde al snel uit in een vechtpartij. K. zou zijn geduwd door het slachtoffer en stak vervolgens met een mesje in de schouder van de man. Bij de politie sprak K. over zelfverdediging, maar de officier van justitie vond een forse werkstraf van 120 uur wegens mishandeling op zijn plaats. De politierechter matigde de eis en veroordeelde K. tot 50 uur werkstraf, omdat ook het slachtoffer zich niet correct heeft gedragen.
Pin It
Bekeken: 1774x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/