Een podcastserie met alleen maar positieve en optimistische mensen met een lang lontje te gast bij Milo Berlijn. In de podcast Lange Lont staan mensen centraal die in deze crisis hun ‘cool’ bewaren, geduldig en met relativering hun werk blijven doen en anderen respectvol benaderen. Milo vraagt zijn gasten naar hun drijfveren en kijk op het leven.

Vandaag zit bij ons aan tafel Peter van Kampen, eigenaar van 55Communications. Als jonge jongen droomde Peter om naar de sportacademie te gaan, maar de reis zette zich voort in de richting van commerciële economie, marketing en reclame bureaus. In 2014 besloot Peter voor zichzelf te beginnen en lanceerde 55Communications. Verder beweert Peter een prima controle te hebben over zijn lontje. Hij weet, wanneer deze wat kort is, dat hij zijn zaken wat rustiger moet aanpakken. Peter's motto: Goditi la vita! Oftewel, geniet van het leven!

De lange Lont is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en TrainMark en is iedere woensdag via radio te horen om 19:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1772x