Gemeente Alkmaar wil inwoners eraan herinneren dat zij tot uiterlijk 30 april de tijd hebben om hun parkeerontheffing of -vergunning te verlengen. Wie wacht tot volgende maand met de verlenging, loopt het risico op een wachtlijst te belanden.

Jarenlang verliep de termijn van parkeerproducten van 1 februari tot en met 31 januari in het nieuwe jaar, maar dat is veranderd. Vanaf 2023 gaan nieuwe periodes in op 1 mei. Vandaar de extra tijd dit jaar. Wie te laat raakt zijn of haar recht op verlenging kwijt en moet het product opnieuw aanvragen. Er zijn wijken met een wachtlijst vanwege het beperkte aanbod.

Parkeerproducten kunnen verlengd of nieuw aangeschaft worden bij de nieuwe aanbieder P1. Dat kan digitaal via alkmaar.parkeer.nl of bij het Servicepunt Parkeren op het adres Mallegatsplein 8. Meer info op alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 5319x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/