Ronald Vennik is nu nog griffier in de gemeente Dijk en Waard, maar de kans is groot dat hij wethouder in Heiloo wordt. Vennik is wethouderskandidaat van Heiloo-2000. De partij is met vijf zetels de grootste in de gemeenteraad van Heiloo.

Vennik is nog geen lid van Heiloo-2000, maar lijsttrekker Linda Veerbeek vertelt aan het NHD dat daar snel verandering in komt. "We zijn blij met hem. Ronald heeft ambitie en uitgebreide bestuurlijke ervaring." De Velsenaar was van 2002 tot 2010 gemeenteraadslid in Velsen namens Velsen Lokaal en de PvdA en daarna acht jaar wethouder in dezelfde gemeente. In 2018 werd hij griffier in Heiloo, en twee jaar later werd hij de griffier van Dijk en Waard.

Op dit moment voert verkenner Sicko Heldoorn gesprekken met de zeven Heiloose fracties. Naar verwachting zal er volgende week meer bekend worden.
Pin It
Bekeken: 2502x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/