Tot en met 30 juni is er in het gemeentehuis van Heiloo een foto-expositie van Marcel Witte. Deze professionele fotograaf uit Alkmaar heeft een passie voor foto's van steden en landschappen. In zijn expositie is een dwarsdoorsnede te zien van zijn fotokunst.

Marcel maakt vaak foto's in Noord-Holland, maar ook daarbuiten. Een van zijn blikvangers is toch wel de iconische foto van de molen van Vlissingen tijdens storm Eunice.  De Alkmaarder gebruikt allerlei technieken voor een in zijn ogen perfect beeld, zoals fotografie van een zeer laag standpunt of met een zeer lange sluitertijd.

De expositie in de publiekshal is te bekijken tijdens de openingstijden van Het Heilooër gemeentehuis: maandag van 08:00 tot 20:00 uur, dinsdag t/m donderdag tot 16:30 uur en vrijdag tot 16:00 uur. (foto: Marcel Witte)
Pin It
Bekeken: 1476x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/