Unieke Zaken uit Alkmaar speelt eind 2022 haar laatste voorstellingen. In een korte documentaire van KunstNetTV blikken de in Heiloo geboren en getogen theatermakers Mirjam Morsch en Peter Bolten terug op 32 jaar theater maken. De documentaire 'Theater maken is bouwen en sjouwen' is te zien op kunstnet.tv en dagelijks vanaf 10:00 en 22:00 uur bij Streekstad Centraal op tv.

Mirjam wilde altijd al danseres worden. Dansen is van jongs af aan haar passie. Na de middelbare school ging ze naar de dansopleiding en studeerde daar eind jaren '80 af. Peter Bolten wist al vroeg dat hij theater wilde maken. In 1990 richtte hij samen met Mirjam Jeugdtheater Unieke Zaken op. Een theatergroep die aanvankelijk non-verbale dansante voorstellingen maakte. Het duo vertelt in de docu onder andere over hoe het was het om 32 jaar samen te werken, waar ze hun inspiratie vandaan haalden en waarom kindertheater hen nog steeds boeit.
Pin It
Bekeken: 1872x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/