Filmliefhebbers konden vanaf 1995 hun hart ophalen bij Cinescoop. De filmclub vertoonde ongeveer tien films per jaar in Theater De Beun in Heiloo, maar de verplaatsing naar de Cultuurkoepel bleek geen succes. Het bestuur trekt daarom nu de stekker uit de filmclub.

Het aanbod was groot. James Bond-films, Intouchable, Life of Pie, Gooische Vrouwen, maar ook natuurdocumentaires en veel meer werden vertoond in Theater De Beun. In de hoogtijdagen werden verscheidene avonden en middagen per week georganiseerd. Volgens het bestuur zijn er meer dan duizend mensen ooit lid geweest van de filmclub.

Corona brak twee jaar geleden uit en ook de Heiloose club merkte dat. Het was even geen films meer kijken. De Beun besloot om over te gaan op een andere manier van exploiteren en dat betekende geen plek voor Cinescoop. De club stapte over naar De Cultuurkoepel. De belangstelling viel echter tegen en de club heeft besloten om te stoppen.

"We werden met open armen verwelkomt in De Cultuurkoepel. Afgelopen februari mochten we eindelijk het filmseizoen weer opstarten, maar na de film van begin maart hebben we besloten met onmiddellijke ingang te gaan stoppen." Onder leden was er veel ontevredenheid over de nieuwe locatie. Een andere locatie in Heiloo zit er niet in. "Wij hopen dat u genoten heeft van de films. We willen u hartelijk danken voor uw trouwe lidmaatschap." Het is het einde van de filmclub van Heiloo.
Pin It
Bekeken: 1029x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/