De Partij van de Arbeid (PvdA) in Heiloo wil dat de huur voor de appartementen aan de Vrieswijk, Termijen en Mariënstein tijdelijk wordt verlaagd. De fractie is op bezoek geweest in de flats en constateerde meerdere gebreken waaronder schimmel en slechte isolatie. Ook zijn de huurwoningen volgens de PvdA gehorig.

De gebouwen stammen uit de jaren 70 en zouden gerenoveerd worden, maar wanneer is niet bekend. Inmiddels klagen de bewoners steen en been en weten ze niet meer wat ze tegen de kou, het vocht en de schimmel moeten doen. De flats zijn van Kennemer Wonen dat zegt de klachten te herkennen en van plan te zijn het glas te vervangen en naar de isolatie en ventilatie te willen kijken. De werkzaamheden zouden eind dit jaar moeten beginnen.

De kans op een huurverlaging is volgens Woonwaard erg klein. De verhuurder laat aan het NHD weten moeite te hebben met de bewoners in contact te komen en dat het in Mariënstein en Vrieswijk niet eens gelukt is bij de flats binnen te komen. Op vragen aan het college over een huurverlaging kwam het antwoord dat de gemeente in dit geval geen toezichthoudende rol heeft en dus niets kan betekenen. (foto ter illustratie)
Pin It
Bekeken: 1616x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/