Stichting Welzijn Bergen zoekt nog veertig vrijwilligers die willen helpen tijdens het Zomerkamp in de Schoorlse Duinen van 18 juli tot en met 22 juli. Jongerenwerker Mireille Otto heeft een oproep geplaatst die moet zorgen voor nieuwe aanwas in de vrijwilligersgroep.

Otto laat weten dat de organisatie héél graag het vertrouwde Zomerkamp in de Schoorlse Duinen door wil laten gaan: "Maar we komen helaas nog veel vrijwilligers te kort... Doordat we door Corona al 2 jaar niet het traditionele 5-daagse Zomerkamp hebben kunnen organiseren, hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van veel vaste vrijwilligers zonder aangroei van nieuwe jonge enthousiastelingen." Voor een zomerkamp met 200 kinderen zijn ongeveer veertig vrijwilligers nodig. “Meld je aan, dan ontvangen we je met tweehonderd open armen’, meldt Mireille Otto.

Het Zomerkamp Schoorl is een initiatief van het Jongerenwerk van Stichting Welzijn Bergen. Deze stichting organiseert dit kamp elk jaar in de eerste week van de zomervakantie voor kinderen van groep 3 tot en met 8. Zij bouwen een week lang hutten, doen speurtochten, bedwingen stormbanen, spelen levend Stratego en doen ook andere activiteiten. Wie interesse heeft, kan een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1906x
https://ee.itk.ac.id/data/