Politie, Handhaving en jongerenwerkers houden vrijdag 6 mei een spannende activiteit voor jeugd in Alkmaar-Noord. Om 16:00 uur wordt de jacht geopend op kinderen van 12 t/m 15 jaar en vanaf 20:00 uur op jeugd van 16 t/m 19 jaar. Wie drie uur lang niet wordt gepakt wint een leuke prijs. "Bereid je goed voor, want we gaan het je niet makkelijk maken!"

Deze 'hunt' is voor jeugd uit de wijken Huiswaard, De Mare, Vroonermeer, Koedijk en Daalmeer. De inschrijving loopt tot en met 22 april. Aanmelden kan door een inschrijfformulier in te vullen bij Straatgeluid Huiswaard ​(De Rekere), Straatgeluid De Mare ​(Mare Nostrum) of The Mall Koedijk ​​(De Rietschoot). Na inschrijving wordt een bevestigingsmail gestuurd met de spelregels en andere informatie.
Pin It
Bekeken: 8126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/