Speeltuin 't Span is zondagmiddag extra feestelijk geopend. De speeltuin aan de Tirolstraat in Alkmaar bestaat namelijk 30 jaar. Het zonnige lenteweer maakte het sfeertje compleet. Het thema van dit jaar is dan ook 'HOERA, 30 JAAR!'.

't Span was in 1992 opgericht met als doel een veilige, avontuurlijke speelplek te bieden aan kinderen. En dat al die jaren nog steeds zo. De afgelopen weken is hard gewerkt om de grote speeltuin klaar te maken voor het seizoen en mede dankzij de Lions Club en omwonenden is dat gelukt. De speeltoestellen zijn opgefrist en er is een nieuwe, supergrote airtrampoline. Ouders kunnen relaxen op het gezellige terras of op de diverse nieuw geplaatste bankjes in de speeltuin.

‘t Span is tot en met zondag 23 oktober en heeft de ruimste openingstijden van alle speeltuinen in Alkmaar; iedere dag van 10:00 tot 17:00 uur. Al kan het zo zijn dat hier van af wordt geweken bij slecht weer, groot onderhoud of gebrek aan personele bezetting. Alle tarieven zijn ongewijzigd. Kinderen tot 2 jaar kunnen gratis naar binnen, net als volwassenen. Bezoekers kunnen ter plekke lid worden. Dit kan binnenkort ook online via de vernieuwde website.

Meer informatie en lid worden via speeltuinhetspan.nl. (foto: René Gesink)
Pin It
Bekeken: 3125x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/