Donderdagavond 24 maart organiseert gemeente Heiloo in het gemeentehuis een bijeenkomst over de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

“Er zijn veel hartverwarmende initiatieven, tegelijkertijd zijn er nog veel mensen die vragen hebben, op deze avond koppelen vraag en aanbod ter plekke aan elkaar”, legt burgemeester Mascha ten Bruggencate uit. Op dit moment worden bijna 30 Oekraïners opgevangen bij Onze Lieve Vrouw ter Nood en verder zijn er een aantal die onderdak krijgen bij inwoners in huis.

Op de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente aanwezig, waaronder het sociaal team, en verder onder andere vertegenwoordigers van Ondernemend Heiloo, de Rotary, Vluchtelingenwerk, Onze Lieve Vrouw ter Nood en een muziekschool.

“We willen op deze avond laten zien dat de mensen die hiernaartoe zijn gevlucht, van harte welkom worden geheten. En dat we samen klaar staan om ze te helpen”, zegt burgemeester Ten Bruggencate.

De bijeenkomst is in de raadzaal en begint om 19:30 uur. Iedereen is welkom.
Pin It
Bekeken: 1414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/