De meeste coronaregels zijn inmiddels geschrapt, maar dat wil niet zeggen dat het ondernemers, verenigingen, instellingen en andere organisaties weer voor de wind gaat. Het Heilooër college wil daarom dit jaar de coronasteun doorzetten, met 88.000 euro aan budget voor ondernemers en organisaties, en verlenging van de toestemming voor ruimere horecaterrassen.

Het college hield gesprekken met vertegenwoordigers van de sectoren cultuur, welzijn, sport, horeca, ondernemers & winkeliers. Zij gaven hun inzichten over hoe de vlag erbij hangt en wat nodig is om Heiloo een extra boost te geven. Op basis daarvan hebben B&W 'Veerkracht Maatregelen' vastgesteld die snel kunnen worden uitgevoerd.

Naast het geld en de mogelijkheid voor ruimere terrassen, bestaat het pakket uit communicatie over de coronasteun, het opknappen van de omgeving rond winkelcentra en promotie van sport en vrijwilligerswerk. De gemeente nodigt organisaties en ondernemers uit om hier gebruik van te makken wanneer nodig.

Alle voorwaarden staan op heiloo.nl/coronaloket. Verzoeken voor subsidie kunnen ingediend worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met financiële onderbouwing en een korte toelichting. De gemeente behandelt deze op volgorde van binnenkomst en op basis van verstuurde informatie.
Pin It
Bekeken: 1563x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/