Gemeente Heiloo laat met Kennemer Wonen twee woningen bouwen voor mensen die zorg mijden en veelal langdurig dakloos zijn. De woningen komen te staan aan de Kanaalweg, ter hoogte van de gemeentewerf en brandweerkazerne. Op 21 maart is er een bijeenkomst voor omwonenden over het project.

Gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen in de regio werken samen aan passende huisvesting van mensen die zorg en steun nodig hebben. Ook als ze zorg liever mijden. De woningen bieden een kleinschalige en laagdrempelige leefomgeving met zo min mogelijk prikkels, waarin de bewoners worden begeleid naar een zelfstandig bestaan. De woningen komen op "flinke afstand" van andere woningen en de leefbaarheid van de omgeving blijft volgens de gemeente gewaarborgd.

Tijdens de bewonersavond geven de gemeente, de zorgpartij en Kennemer Wonen uitleg en beantwoorden ze vragen. Gemeente Heiloo verstuurt uitnodigingen. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 1487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/