Een man is maandagavond rond 20:50 uur aangehouden op een afgesloten bouwterrein bij de Vronermeerweg in Alkmaar. Hij had zich verstopt maar dankzij politiehond Devil werd de verdachte snel opgespoord. Hij had geen identiteitsbewijs bij zich en is ingesloten. Bij nader onderzoek bleek het om een 34-jarige Alkmaarder te gaan.

De nog jonge DHDevil ging bij aankomst direct aan de slag en zijn neus leidde hem naar een bouwkeet op het terrein. Op het moment dat de hondengeleider de deur wilde openen, kwam de verdachte al uit zichzelf naar buiten om zich over te geven. Daarop is hij aangehouden.

Volgens een van de betrokken agenten was het een rare verdachte. "Geen ID bij zich, moest nadenken over zijn geboortedatum", liet hij via sociale media weten. "En hij lijkt wel veel op de vermiste persoon uit Heiloo... maar dat zoeken collega's morgen maar uit."

Uit navraag bij de politie blijkt dat er nog niet bekend is of de verdachte ook daadwerkelijk de in Heiloo vermiste man is. Ook is nog niet duidelijk waarom de man zich op het met een hek afgezette bouwterrein bevond. (foto: Team Surveillancehonden Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 3623x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/