Vrijdag speelt het vrouwenzaalvoetbalteam van FC Marlene als koploper tegen de nummer twee: Os Lusitanos uit Amsterdam. Eerder dit seizoen wonnen de Amsterdamse vrouwen de Noord-Hollandse Derby met 5-3.

Bij de Heerhugowaardse vrouwen spelen onder andere internationals Aaike Verschoor en Zoyla Barendse en oud VV Alkmaar speelster Simone Hand. De koppositie in de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal wordt ingenomen dankzij de combinatie van jeugdtalent aangevuld met ervaring in het team onder leiding van trainer / coach Monique van der Rijst. Bij Os Lusitanos spelen onder andere 146-voudig (veld) international Dyanne Bito, oud AZ en ADO den Haag speelster Bouchra Moudou en oud Ajax speelster Marlous Pieëte.

De afgelopen periode werden de wedstrijden in de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal zonder publiek gespeeld. Nu de coronaregels zijn versoepeld zijn de wedstrijden weer te bezoeken zonder QR Code en mondkapje.

De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal de Waardergolf in Heerhugowaard en begint om 20:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van FC Marlene of door te pinnen bij de deur. (foto: JDL Fotografie)
Pin It
Bekeken: 2068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/