Ook in gemeente Heiloo zijn op 16 maart verkiezingen om de nieuwe leden van de gemeenteraad te kiezen. Vervroegd stemmen kan op 14 en 15 maart. Om goed geïnformeerd naar de stembus te kunnen gaan, organiseert de gemeente op woensdag 2 maart een politiek debat in de Cultuurkoepel. Het debat met de lijsttrekkers van de partijen kan zowel fysiek als digitaal bijgewoond worden.

Op 4 februari zijn de partijen, kandidatenlijsten en de partijnummers vastgesteld. Daaruit kwamen zeven politieke partijen naar voren die meedingen naar de zetels in de Heilooër raad. De partijen zijn op lijstvolgorde Heiloo 2000, de lokale afdelingen van de VVD, D66, CDA en PvdA, Gemeentebelangen Heiloo en Heiloo Lokaal.

Geïnteresseerden worden verzocht zich aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van fysieke of digitale aanwezigheid, en of dit op persoonlijke titel is of namens een organisatie. Wie een vraag heeft voor de lijsttrekkers kan deze meesturen.

Verder kunnen kiezers meer over de partijen en de lijsttrekkers te weten komen via de Uitkijkpost en het Nieuwsblad Heiloo. (foto: Cultuurkoepel Heiloo)
Pin It
Bekeken: 1747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/