Vanaf vandaag rijdt de extra Intercity in de spits van Alkmaar naar Haarlem tijdelijk niet meer. De aangepaste dienstregeling van de NS is het gevolg van personele problemen.

De NS liet in een persbericht eind januari al weten dat ze genoodzaakt is om vanaf 7 februari de dienstregeling aan te passen, omdat er steeds meer collega’s thuiszitten door ziekte of quarantaine en heeft de afgelopen twee weken in etappes afgeschaald. Vanaf vandaag moeten alle aanpassingen zijn doorgevoerd, waaronder dus het schrappen van de extra Intercity in de spits van Alkmaar naar Haarlem.

Sinds 20 december rijden er al tijdelijk minder treinen in de spits, avond en nacht. Voor de provincie Noord-Holland betekent dat dat de extra Intercity in de spits van Den Helder naar Alkmaar niet meer rijdt. Dat geldt ook voor de extra Intercity in de spits van Enkhuizen naar Amsterdam.

Het is niet bekend tot wanneer de afgeschaalde dienstregelingen van de NS gelden.
Pin It
Bekeken: 3738x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/